БЕОГРАДСКИ МЕТРО НА СВЕТСКОМ КОНГРЕСУ О ТУНЕЛИМА У КИНИ

Делегација ЈКП „Београдски метро и воз“ коју је предводио директор Андреја Младеновић током прошле недеље боравила је у званичној посети Шенжену, Н. Р. Кина поводом учешћа у Светском конгресу о тунелима.

Београдски метро на Сајму послова и пракси на Саобраћајном факултету

ЈКП „Београдски метро и воз“ јуче је учествовало на Сајму послова и пракси на Саобраћајном факултету како би широј академској и стручној јавности  представило свој рад, надлежности и могућности учешћа у пројекту изградње београдског метроа. Овогодишњи сајам био је веома посећен, а осим за студенте из области саобраћаја, логистике и телекомуникација из наше земље и земаља региона био је отворен и за студенте свих осталих сродних факултета, што је додатно утицало на велики одзив и на успешну организацију.

ПРИМЕЊЕНЕ УМЕТНОСТИ ВАЖАН ДЕО ПРОЈЕКТА ИЗГРАДЊЕ БЕОГРАДСКОГ МЕТРОА

Споразум о сарадњи за активно укључење студената и наставног особља у пројекат изградње београдског метроа потписали су јуче декан Факултета примењених уметности проф. Горан Чпајак и директор ЈКП „Београдски метро и воз” Андреја Младеновић. Овим предузеће додатно развија сарадњу са факултетима у циљу унапређења струке, иновација и технолошког развоја и, од установа из првенствено техничке струке, проширује је и на факултете из области друштвено-хуманистичких наука.

Радови на пројекту метроа и пре рокова

Aнекс 1 Уговорног споразума за радове на пројектовању и изградњи Депоа Макиш, у присуству потпредседника Владе Србије и министра финансија Синише Малог, потписали су данас министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић, директор ЈКП „Београдски метро“ Андреја Младеновић, в.д. секретара за јавни превоз Града Београда Радован Кремић и представник компаније „Power China“ Јанг Фан.

Градимо МЕТРОполу“ - представљање пројекта изградње београдског метроа у понедељак на Факултету примењених уметности Универзитета у Београду

У понедељак, 15.4.2024. године на Факултету примењених уметности биће одржана презентација пројекта изградње београдског метроа  „Градимо МЕТРОполу“, за студенте и стручну јавност. Догађај ће отворити декан ФПУ Горан Чпајак, након чега ће директор ЈКП “Београдски метро и воз” Андреја Младеновић представити основе пројекта изградње београдског метроа.


Вести и сервисне информације


Галерија